Správná volba
Dnes jsem překonala sama sebe.
Dokázala jsem se vzepřít osudu.
Strach mne zabalil do nejistoty
a já se bála říci ne.
Nakonec jsem slabým hláskem
zaprotestovala.
Necítím se dobře, nezvládla bych to.
A na druhé straně telefonu
to nikomu nevadilo.
Moc se mně ulevilo, jen si přeji
aby ta volba byla správná.
Přečteno 293x
Tipy 16
Poslední tipující: čertíček, Dennniska:o), Mademoiselle Drea, Holis, Kapka, toužím.jít.dál, NikitaNikaT., Paulín, Psavec, Bíša, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)