Rozhovor očí
*
Potichu se na mě dívej,
modré nebe v očích máš,
touhu ještě chvíli skrývej,
však i v mých se dohledáš.
Také se v nich jak já vidíš?
Jsou jak malá zrcátka,
všechno vidí, neošidíš
čtyři modrá poupátka.
Jiskry lásky už v nich hoří,
blýskají se, planou, září
jak odlesk hvězd v nočním moři
svítí štěstím na polštáři.
*
*
Přečteno 332x
Tipy 24
Poslední tipující: René Vulkán, Ágnes, Jenda P., jita.1965, Holis, Marfuša, Kapka, labuť, NikitaNikaT., danav, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)