Sněhotání - ve smyslu že sníh padá nebo taje? :-)
Já jsem rád že sníh se konečně ukázal a chci aby tu chvíli vydržel...
07.01.2009 21:12:00 | Chancer
tahle báseň je skvělá
znělá
výmluvná
plná slvoní krásy
šumí jak jemný
vodopád
co do údolí duší
našich nám padl..
ST
07.01.2009 07:33:00 | Mbonita