POSLEDNÍ PŘÍPITEK
Anotace: ..malé ohlédnutí
Byl to jen okamžik
jen „narovnat si záda“
před stupněm vítězů
moc bolí když se padá
Byla to vteřina
či věčnost prošla kolem
Tvůj čas se naplnil
tak zas Ti dávám „sbohem“
Navždy či nakrátko
s úsměvem nebo smutkem
rozluč se stylově
můžeš i dobrým skutkem
Přidej mi vteřin pár
ať mám Tě znova ráda
vždyť stránky v diáři
jsou prázdná kolonáda
Nezbývá mnoho sil
už odpočet se krátí
Tvůj bratr nastoupí
zas s novým Dal – Má Dáti
Tak sklenku pozvedám
a mám i slzu v oku
když volám do noci
„Tak díky, Loňský roku!“
Přečteno 395x
Tipy 43
Poslední tipující: jitka.svobodova, 5thelement, WAYWARD, kikis, hezule, STIMPRE, Kapka, Štěpina G, carodejka, Agniezka, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)