ČAU FRANTO
ČAU FRANTO
Čau, Franto, jak se ti vede.
Ani se neptej, už mě to sere.
Ještě pět let do důchodu,
dřív snad pudu šplouchat vodu.
Tak se na to vyser a už se nedři,
makal si dost, víc než negři.
Běž jako já do předčasnýho,
místo práce jdeš na pívo.
Ty kurvo, ty ses uměl narodit.
No nebul tady a běž přece marodit.
Tak čau, Franto, ty můj zlatej,
na důchodce pěkně makej.
Přečteno 697x
Tipy 4
Poslední tipující: lucajda89, Lissa
Komentáře (2)
Komentujících (2)