Anotace: Přečetla jsem si komentík v "Můj vnitřní hlas" a vzniklo toto ... všechny vás na dálku láskyplně objímám ....
Moc a moc děkuji za komentíky. Jsou tak hřejivým pohlazením a též povzbuzením k nějaké naději, děkuji.
08.01.2009 08:54:00 | toužím.jít.dál
najdi silu v nás
najdi vnější svět
najdi tisícero jiných krás
a zas budeš chtít žít
zas bude Ti vonět každý květ :)
moc moc Ti přeji jen to dobré!!!
07.01.2009 15:44:00 | blue
Souhlasím s oběma dvěma, vždyť můžeš nají nové přátele
a žít líp a tvářit se vesele teď jsi jen se svým smutkem
a to dobré není, tak držím palečky a věřím.
Věř taky a uvidíš že se někdo v tvé blízkosti objeví.
Jen se víc dívej kolem sebe.
07.01.2009 15:20:00 | Paulín
patříš k lidem, kteří umí vidět mnohem víc, cítit mnohem jemněji, psát básně.. To jsi Ty. Ne, nikdy už nebudeš něco míň, nikdy už nemůžeš podlehnout a klopit oči, protože Ti náleží mít pocit sebeúcty. Na to máš právo. Co je to - mit právo? Je to vlastnictví, je Tvé, užívej ho k svému prospěchu bez jakékoli diskuse s kýmkoli.
07.01.2009 13:34:00 | Petbab
Věřím, že víš jak "vstát" zas znovu začít žít... jen je potřeba ten krok udělat... jít o "dům dál" lásku najít, přátelé, co pohladí, v nouzi vyslechnou a poradí... těm tu rudu do jejich dlaní dát... chytit se a začít se znovu smát... pak aj ty rány se budou lépe hojit, když v srdce a v duši nastane klid, mír a dobro... kteří jsou dobrým lékem.
07.01.2009 11:21:00 | NikitaNikaT.