Anotace: +++
Supertip, mně se to tedy líbí moc. Slovní výrazy, stavba i nápad.
24.01.2009 12:59:00 | Lilly Lightová
částečně složeno jakoby z prostého komentáře jakéhosi negativního děje, ve druhé části i z pobídek.. ale jako nějaká obrozotvorná báseň, dávající čtenáři víc než fádní a přesto poměrně zmatené sdělení o jakési tísni, mi to subjektivně nepřijde.
07.01.2009 13:01:00 | melancholik