Želvička
Želvička z korálků
na kroužku z kovu
předává na dálku
přání vidět se znovu
dárek má rozměry drobné
hodnotou nesmírnou září
věnovalo ho srdce hodné
vykouzlilo úsměv na tváři
s díky teď verše skládám
jako odměnu malou
za myšlenky na kamaráda
též za přízeň stálou.
Přečteno 542x
Tipy 2
Poslední tipující: Tacca, Mbonita
Komentáře (3)
Komentujících (3)