...
V kostkované podstatě ordinace
s cizí nohou, která nechce chodit
měsíční krajina kolem mě
a velké hranaté zrcadlo
v kostkované podstatě ordinace
zrcadlo bolesti a beznaděje
v kostkované podstatě ordinace
jen on a jeho boj…
Přečteno 248x
Tipy 8
Poslední tipující: Kapka, spare, kikis, Mademoiselle Drea, hanele m., Mbonita
Komentáře (3)
Komentujících (3)