Setkání
Už je to dávno, to v jednom obchodu
Jsem se zalíbila kmánu jednomu.
Prohlížel si mě tak krásnou, mladou
Snad trochu drahou, však s nádhernou barvou.
Dalo to úsilí, aby na mě se podíval.
Natož pak, aby se mnou každý den kávu si zalíval.
Nakonec, ale mému kouzlu podlehl.
Do svého domu s parádou mě uvedl.
Když ale zevšedněl mu se mnou svět
Tak si domu Alenku přivedl.- Alenku svou novou milenku
Na truc z vody ve mně stával se led
A vodní kamínek mi na topném želízku kvet.
Jeho rozhodnutí bylo konečné a kruté:
„Půjde z domu a do recyklačního dvoru poté.“
Nedá se nic dělat v příštím životě
budu třeba auta zpravovat, však
když pomyslím jakou budu špinavou
tak chci být zase krásnou, mladou konvicí rychlovarnou.
Přečteno 336x
Tipy 8
Poslední tipující: DNA, Churry, Daisy.., Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)