Anotace: Je to smutné, ale tuhle básničku už jste tady mohli číst. Od slečny jménem Anoixi, která ji nejen přejmenovala na Naděje, ale navíc si ji suverénně přivlastnila. Je moje, proto si dovoluju ji sem dát, i když až po ní. Zdravím tě, vykradačko...
chápu tě..taky se mi to už stalo,že někdo použil mé verše skoro beze změn a navíc se mě ani nezeptal a přímo na tom to servru..byla jsem v šoku..
ale snad už se to nestane
07.01.2009 19:54:00 | Mbonita
Nemám co dodat, protože po přečtení prostě nemám slov. Stýskalo se mi:-)
07.01.2009 18:25:00 | Gina Rocca
v.hercik: Byla publikovaná, jen na jiném serveru... A asi o půl roku dříve.
07.01.2009 17:13:00 | Sokolička
davam ST...jak je mozne,ze ti nekdo mohl vykrast tvuj text,kdyz jeste nebyl publikovany?
07.01.2009 15:42:00 | v.hercik