o krok dál...
Anotace: a přitom blíž...
Brnění
z návštěvy Mudrců
a
podivuhodné sdělení
jednoho zrnka písku v makovici...
po těle nanáším
balzám z poraněných dřevin
žvýkám myrhu
a vykuřuji kouty duše pryskyřicí…
olejem promazávám
zatuhlý stroj
obilí v sýpce klíčí
vinnou révu míchám
ale
nic nepomáhá…
kráčím
ševelící krajinou
po květech planoucích
a stáčím se na sever
sevřený v mrazivých obručích
do ticha...
Přečteno 310x
Tipy 36
Poslední tipující: Bíša, Holis, jita.1965, kavec, bejbyyyy, Churry, Manon.H, Dota Slunská, NikitaNikaT., labuť, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)