Lavinová
Anotace: ...Mirečkovi... už zase...
Skočte do toho rovnejma nohama.
Pak vyhrabat se - docela námaha.
Stačí udělat jeden krok,
a pak - docela šok.
Všechno se začne sypat,
začínáš přestávat dýchat,
všechno se na tebe pomaličku (ale jistě) valí,
i věci, co před chvílí pevně stály.
Pod obrovskou záplavou sněhu
jen těžko najdeš něhu
Přečteno 360x
Tipy 5
Poslední tipující: Holis, Bíša, kleopatra.sedma, Alasea
Komentáře (1)
Komentujících (1)