Mrzne
Mrzne
tvoří se sté vrstvičky ledu
na klikách jejich krustičky
pomilována mrazem uvnitř hořím
Mrzne
ani malíčkem pohnout nedovedu
do závěje zapadly hodinové ručičky
jak smyslů zbavená do sněhu se nořím
Mrzne
a na tu krásu jazyk vyplazuju
jako sněholapka chytám zmrzlé kytičky
jednu vedle druhé si je spořím
Mrzne
zamrzla slza v kousek ledu
a já se před ní kořím
jinak to říct nedovedu
Přečteno 388x
Tipy 1
Poslední tipující: poetická ilona
Komentáře (1)
Komentujících (1)