Anotace: Můj životní pocit v tomto okamžiku...
Musela jsem si to dát dvakrát, je to jak ohňostroj nebo co, moc krásná.
...a včil si to dám znova :)
08.01.2009 18:55:00 | Pokusný králík s melounovou náplní
Drahá moje...
je to tak smutné, co tu píšeš... Je neuvěřitelné, kolik toho v sobě nosíš!
MTR
08.01.2009 09:51:00 | Aro
je to plně plná báseň, napěchována pocity, je krásná
a zároveň ironicky bodavá
je dost podobná některým mým
tak doufám že najdeš důvod psát brzy veseleji, přeji Ti to!
07.01.2009 20:05:00 | blue