Báseň, která prozrazuje, jaký ve skrytu duši jsi, a to štědrý, takových lidí a myšlenek v této době moc není, lidé dnes nedokáží ani poděkovat :( Vážně povedené.
10.01.2009 13:37:00 | Lilly Lightová
Darem, aj když to tak nebereme, tedy někdo to bere jako samozřejmnost je každý dobrý skutek pro člověka, jež to nečeká...
08.01.2009 06:26:00 | NikitaNikaT.
pokud nedáváme tak si snad ani nemužeme vážit sebe sama je dobré si to občas uvědomit
07.01.2009 19:48:00 | contionor