Štěstí pro všechny ...
.
Úporně, tvrdošíjně a neústupně trváme na ceně
duchovních kultovních pokrmů … lásek, … a hliněných bůžků
Úporně, tvrdošíjně a neústupně trváme
na svých modlitbách
Úporně, tvrdošíjně a neústupně trváme
na naší jediné pravdě
… i když nikdy pravdou nebyla
*- … ale jen toužebným přáním ....
*
*
-----------------------------------
Comment pro Baronku z Písmáku ...
Přečteno 312x
Tipy 17
Poslední tipující: Holis, Marfuša, cevert, 6thSun, okapovaroura, Psavec, Aťan, Mbonita, NikitaNikaT., vapiti, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)