VY SE MNOU
*
Tak jedem
.
Nic
Druhý pokus
.
Nic
To není možné
Musím
.
.
.
Hrrrk
Hnul jsem se z místa
Trochu
Vidím dál
.
Musím se překonat
Být první
Necítit bolest
Jen utíkat s časem
Neprohrát život
.
.
.
Běžím získávám čas
Poslouchám poutníky
Všude plno krásna
Bližních i láska
Poznávám poznané
Rozdávám dál a dál
.
Obzor
.
Za obzorem pomník
Těm co došli
Z lidských kostí
Pokrytých prachem
Za pomníkem bez obzoru
Věčnost
Na mou věru
.
To už jsem viděl
Teď jen to vnímám
Nemusím myslet
Ani si všímat
Je to všude kolem
Já jsem v tom
Ono je to ve mně
Jsem to já s sebou
.
Vy se mnou
*
Přečteno 346x
Tipy 51
Poslední tipující: PIPSQUEAK, drsnosrstej kokršpaněl, Lorraine, Veselý Drak, Pája Black, Holis, střelkyně1, jita.1965, bejbyyyy, Bíša, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)