Anotace: krátké,
taky jsem několikrát zažila situaci, že jsme si říkala "sladká nevědomost" ...
13.02.2009 12:23:00 | Romana Šamanka Ladyloba
Naivita... s tou bojuje většina z nás.
07.01.2009 20:45:00 | NikitaNikaT.
ano krátké to je.. to je tak vše co o tom lze z pohledu neangažovaného říct.
07.01.2009 20:35:00 | melancholik
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?