Silná slova
Znásilněna ?
Ach to ne.
Nač tak silná slova ?
Spíš prodána,
jako děva lehkonohá.
Vždyť přece souhlasila.
Vydaná -
o sny obrána,
den za dnem,
stále, znova.
Prodána za klid,
za vratké příměří,
za pocit,
pro jeho potěšení,
iluzi přiblížení.
Slzami odporu
zahanbena,
bez špetky humoru
svým ,,ano"
pošpiněna.
Prodána.
V dražbě odklepnuta.
Zaplacena.
Do ocele skuta.
Žena...?
Přečteno 316x
Tipy 35
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Holis, Manon.H, maena, Bíša, Flamy, cevert, Aťan, 6thSun, Štěpina G, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)