Sevřené srdce v davu
Anotace: ... jdu životem, někdy jak v davu....
Courám se davem.
Zmateně!
S prázdnou sklenicí a dýmkou míru,
s uzlíčkem buchet pro zatoulanou vílu,
na cestě do nikam!
A v žádné dálce neviděti Boha!
V objetí paniky, v uřvaném tichu,
s kyblíkem touhy a rozmaru,
stýskám si po daru!
A v budoucnu neslyšeti Boha!
S vyrvaným srdcem na dlani,
pro těch pár zbytečných nocí,
s kapičkou tebe v sobě,
JÁ hříšník prosím!
O spásu a košík jahod,
snad víru v tebe, v obyčejnou lásku,
se svojí duší na provázku
courám se davem, zulíbat Boha!
Přečteno 365x
Tipy 1
Poslední tipující: frangir
Komentáře (1)
Komentujících (1)