Podpejsková
Anotace: (lze použít jako účinné antiskeptikum:-)
Sbírka:
Zokadooka
Dnes mám náladu
pod úplně malýho pejska
Chci se zavřít do hradu
litovat se a mučit se
A na celej svět si stejskat…..
A potom
celá ROZBOLESTÍNKOVANÁ
Se zabalím do deky
A usnu spravedlivým spánkem
Navěky…
Nebo aspoň do rána
co je modřejší než noc....
….Bylo toho i na jednoho pejska víc než moc…
Přečteno 315x
Tipy 8
Poslední tipující: kouzelníček, Holis, Kapika, labuť, Šantir, Nola77
Komentáře (2)
Komentujících (2)