Anotace: žiadna pre tento raz
Sbírka: O vánku v jahňadách (alebo Na cudzom území šťastie pramení)
Mr. Rablowsky... navštívili ste ma... nečakane... :)
podivín nech vstúpi... nech len ráči...
on vie kam ísť a ktorú kľučku stlačiť..
snáď nezanevrie na vílu, keď zo súznenia s ním
jednu kvapku do týchto modrých hĺbok ponorím...
14.01.2009 13:29:00 | sophia92
Yo!
seš obdařena talentem, teď už jen píle...
potom MOŽNO pridu chvíle
sivostriebromilé v niečom celkom inom iné...
doma často podobná si víle so smútkom vo vlasoch
a prstencoch zmáčaných vo víne
na prahu bezsenných nocí vo vánku krvavej rosy
tam kde v bode zlomu
vchádza
...
podivín
...
do tvojho domu
14.01.2009 10:43:00 | Rablowsky
jj... sme také rýchle ženy... priam akčné :))) ďakujem, Hanka... aj tá moja niekomu patrí :)
07.01.2009 23:47:00 | sophia92