Já
Anotace: Jednoduše o mně...
Já…
…trní mezi liliemi
černé srdce v prostěradle
jehla v patě zaražená
…a přece nejsem beze jména
Já…
…zarezlé zlato v krabičce
bůžek co ztratil svatozář
zlo jehož obklopuje tma
…a přece nejsem bezcitná
Já…
…zaschlá skvrna na koberci
pohroma všech mravokárců
z kamene vytesaný kat
…a přece umím zaplakat
Já…
…ztracený střevíc Popelky
štiplavý kouř z cigarety
do řeky vhozené kotě
…a přece prahnu po životě
Já
…malý anděl bez perutí
Já
…dítě, které v světě trpí
Já, Elén
…víla v šatech z oblázků
…mám také právo na lásku!
Přečteno 378x
Tipy 5
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Jiparo, kleopatra.sedma, Kapka
Komentáře (3)
Komentujících (3)