Hračka
Anotace: Dárek (dětem).
Sbírka:
Básničky
Povídala želva druhé želvičce
že jde na návštěvu k jedné holčičce
jestli ona bude ráda
že má želvu kamaráda
tak by u ní zůstala.
Na cestu se vydala
přes louku a háj
pak řekla té holčičce
teď si se mnou hraj.
Vesele se dívala
ze svého krunýře
a hlavičkou kývala
což je k nevíře
protože ta želva milá
neživou jen hračkou byla
a tohle je pohádka
pro veselá děvčátka.
Když se nikdo nedívá
želvička jim povídá
že ji mohou rádi mít
a také ji pohladit.
A že je tak roztomilá
holčičce se zalíbila
postýlku ji ustlala
doma si ji nechala.
Přečteno 420x
Tipy 18
Poslední tipující: Holis, jedam, kikis, Bean, bejbyyyy, Psavec, Bíša, maranika, WAYWARD, Agniezka, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)