Tajemství
Zasněná,vnímáš?
okouzlená dáblovo tajemstvým
jdi od něho dál
nenech se černotou omámit
je to prázdnota,nicota
nebudeš se smát
bol Tě čeká,zloba nekonečná
vyměníš za veškerou krásu snad?
podávám Ti v dlani šanci
vem,ber,ukradni
i když Ti černota říká-neblázni
propadla,ve smutku se brodí
už nevnímá
všem nám škodí
je snad nevinná?...
Přečteno 292x
Tipy 16
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Caracol, okapovaroura, LucQa, Bíša, Kapka, Jiparo, Mbonita, 6thSun, Mario de Janiero, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)