Sotva se naučili plavat, už se topí v existenciálních krizích.

Sotva se naučili plavat, už se topí v existenciálních krizích.

Anotace: Země se točí, běháme v kruzích, pak se jednou zastavíme a všechno bude pořád stejné.

Je vážně sranda sednout si vedle vlastní odcizený tváře a vyplivnout na papír
kus svýho mozku a pak tomu říkat báseň
za okny může být tma nebo světlo a ten starej strom se může
kymácet do větru a narážet o sklo, krátký tóny, dlouhý, zní to jak morseovka, dokonce to dokážeš i
přeložit,
jenomže to nedává smysl
je to zas jen další iluzivní šifra, která neexistovala,
dokud sis ji sám nevymyslel, v tý svý
nicotný existenci.
Autor zkřivylzup, 08.01.2009
Přečteno 330x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

no jo no, když se furt hledá ten smysl všeho...

14.01.2009 12:54:00 | atty

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel