Zdevastovaná...
Anotace: Jen útržky nočních pocitů, nic víc.
Zdevastovaná
...víc než atomová krajina
si někdy připadám
když Tě opouštím...
...jízda autobusem
půlnočním
vše dokonává...
...chuť zakázaného ovoce
stále víc lákavá
i když vše v co jsem věřila
ve mně zabíjí...
...touha podlehnout
Přečteno 293x
Tipy 16
Poslední tipující: sýc, Kapka, Jiparo, boruvka175, NikitaNikaT., Mbonita, WAYWARD, enigman, Lucie Teru, labuť
Komentáře (5)
Komentujících (5)