Chtěla bych mít
Anotace: strážného anděla...
Chtěla bych mít strážného anděla,
který by hlídal všechny moje kroky,
který by zabránil tomu co bych nechtěla,
který by dokázal čas vrátit zpátky.
Chtěla bych mít strážného anděla,
abych nebyla sama se svýma vzpomínkama,
chtěla bych mít strážného anděla,
on mi ale uletěl za jinýma andělama...
Komentáře (2)
Komentujících (2)