Pouť
Anotace: Každý je své smrti strůjcem...
Jak zima beze sněhu
Sám hledajíc něhu
Jak prázdný dům
Duše prostá, pustá
A láhev v níž už není rum
Na prázdno nastavuji ústa
Žalem už opilý
Nevnímám rozdíly
Co je sen
A co realita...
Kdy je den
Když tu nesvítá
Šedivou mlhou
Brodím se dál
Na půli cesty
Bych to nevzdal
Mozek už neumí
Rozeznat zvuky
Poslední těkavé
Pohyby ruky...
Už slyším vodu
V dálce téct
Postarší postavu
Nelze si splést
Sesedá z voru
Pomalým krokem
Blížím se k molu
Jen jednou poznáš ho
Nikdy ne znovu
...
...
"Chárone!"
Přečteno 403x
Tipy 15
Poslední tipující: Anita Buchtová, B.a.r.b.a.r, Albertinka, Helena Buchtová, Mbonita, jedam, WAYWARD, labuť, Bíša
Komentáře (6)
Komentujících (6)