Slza
Anotace: pearcing trochu jinak...
Slza ve šperku ukrytá,
zdobící mé hříšné tělo.
Touha v srdci ukrytá,
kdyby brečet se mi chtělo.
Touha v očích zamčená,
co vymazat se nedá.
Tvým odmítnutím dotčená,
smutkem k smrti bledá.
Přečteno 297x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)