Na přelomu dvou let
Na přelomu dvou let
mi jeden kalendář už nestačí
Tak se alespoň ohlédnu zpátky
kde na časové ose jsi zůstal
/a sednu si vedle tebe/
Tíhou vzájemných omylů
zápasíme s časem
Jsme z nehořlavé látky
/a stále v plamenech/
Neslyšně si sednu k tobě
jako nestranný pozorovatel
/a neuvěřím ti ani slovo/
Přečteno 470x
Tipy 14
Poslední tipující: Anastacia-Jane, el viento, jedam, Lilly Lightová, Mounkey, Andělskými perutěmi chráněna, J's .., blue, black-ladybird
Komentáře (4)
Komentujících (4)