slovenčtina je dost chytlavý jazyk,to je pravda ale čeština je aj tak krajšia =o) len to vaše ř mi robí obrovský problém =o) =o) =o) a hoc žijem v cz,netrufam si hovorit česky.. =o)
10.01.2009 20:25:00 | bejbyyyy
Bejbino, mívám chuť se učit slovensky, když tě tady čtu.
Ale naposled jsem se domlouval slov. na vojně. Ach! To už je dávno.
Robot píše: TJR "To Je Robota", naučit se 'cizí' jazyk
09.01.2009 15:30:00 | Zasr. romantik
Báseň opět myšlenková, pěkný obsah, zamilovaný, ale ten konec... tam musím lehce oponovat... zní mi to jako žádost... člověk by neměl o lásku, vyznání žádat... na to musí přijít každý sám...
09.01.2009 13:39:00 | NikitaNikaT.
nikdy si nemozes byt istá... v okamihu ked si zacnes byt istá... isté je len jedno..
miluji ten nádherný měkoučký jazyk...
08.01.2009 22:34:00 | Filková