Cesta
Ujít krok či snad jednu míli
Beze strachu jen kráčet k cíli
Vše zdá se být velmi vzdálené
Nestálé a nad míru proměnné
Přejít most co rozpadá se
Věřit lásce, věřit její kráse
Všednost svého života necítit
Lásku v tvém srdci podnítit
Milovat bez bázně či hany
Neotáčet se k ničemu zády
Moci tak jen pochopit myšlenky tvé
Zapudit ve spánku noční můry zlé
Snažit se můžu nechci však slibovat
Žít chci jen tak ať nemusím litovat
Přečteno 307x
Tipy 8
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, alexx, páááááááá, Filková
Komentáře (1)
Komentujících (1)