minivztah...
nadějně jsem se
na Vás hluboce
zadíval...
Ach slečno
ve vaší blízkosti
je nebezpečno
očima sděluji
že jsem se do Vás
právě vášnivě zamiloval...
,,Já ale nejsem na zajíce,,...odvětila...
pohledem mě propálila
magická síla
lila se rozlila kolem
Ona se do mraků zahalila
a odjela nablýskaným vozem...
Velká medvědice...
Přečteno 314x
Tipy 47
Poslední tipující: Bíša, jita.1965, maena, Holis, Churry, spare, okapovaroura, Mario de Janiero, Lota, páááááááá, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)