úryvek ze snu...
Anotace: když jsem na dno klesnul...
zdálo se mi
o ušaté rybě
v hlavě asi
došlo k chybě...
mě to ale nevadí
randili jsme spolu hříšně
v korálovém útesu
já dobrodružný smilník
Ona v duši noblesu...
oči měla barvy moře
touhy věčně zelené
vlasy z řasy
karmínově červené
klín z blyštivých šupin
a průsvitné kombiné...
jak taková panna
lehce
naučí pod vodou dýchat
suchozemce...
Přečteno 393x
Tipy 50
Poslední tipující: Bíša, Manon.H, jusTMee, maena, Holis, prync, Churry, kikis, spare, okapovaroura, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)