Anotace: jedno takové zamyšlení (1997)
Některá slovíčka můžou být jen hezky oděné lži.
Já raději koukám do očí.
27.09.2005 09:50:00 | Písnička
Slovo je klíčem k duši
slovo je bičem otupených davů
slovo na brány světa buší
slovo je rájem i číší bolehlavu
Když ztratíš slova,nemáš nic,
peníze pominou
slovo je zemí bez hranic
Tvojí a taky mou
27.09.2005 09:10:00 | Branwen1
Jak píše šumi, myšlenka sílu má,
ale jen slovo způsobí, že je zhmotnělá! ;o)
Hodně nám dáváš, človíčku :o))
dík za tuhle skvělou básničku!
27.09.2005 08:50:00 | Cecilka
víš..v tomhle musím oponovat..
slovo je rozhodně síla veliká
jak v pozitivním směru..tak i v negaci
za slova dá se toho tolik schovat
a mnoha lidí se to slovo dotýká
však MYŠLENKA je silnější..a ta tvou tezi vyvrací!!
27.09.2005 08:38:00 | šuměnka