Hlavně si chránit ten uzlíček..uzel jako symbol zavázanosti něčemu nebo někomu..to sedí dobře ;-)
10.01.2009 16:10:00 | Chancer
Že by láska stárla... temu nevěřím. Dílko je výstižné, má myšlenku a jistou hloubku. Aj když je kraťoučké... lze si procházet mezi řádky...
09.01.2009 12:30:00 | NikitaNikaT.