Anotace: Slíbila jsem člověku mému srdci nejbližšímu...ještě jednu,snad se Vám bude aspoň trochu líbit/ze sbírky Putování s Barbarou aneb život,láska a touhy/
Já vím a ty taky a jsem úplně unešená, chtěla bych to číst všechno, celé.
09.01.2009 21:50:00 | jita.1965
Jak řekl Tony - milovaným osobám se píše nejlépe..toto budiž důkazem :-)
09.01.2009 19:33:00 | Chancer
Mé ženě? To je krásné! Nepřinde mi to ani tak jako básenka, jako drobný příběh, tak krásně popsaný, lehce dojemný, až obraz mi před oči vystoupil, malý děj, se mi odehrál. Má to krásnou myšlenku. Pro někoho možno popsáný prosté věci, pro mne takové drobné poklady... ST!
09.01.2009 13:05:00 | NikitaNikaT.