Otec dceři
OTEC DCEŘI
Jsi jen má,
světa kraj,
by Tě miloval,
avšak já,
jen já Tě vychoval.
Smrt matčina,
zasáhla nás oba,
Tys byla malé dítě,
ale já Ji miloval,
před smrtí Jí šeptal chci Tě...
Později byl to příběh,
co trhal všechna srdce,
matka pořád doprovázela nás tiše,
jen my dva věděli,
že ještě ona vedle nás dýše.
Tak vychoval jsem Tě,
tak jako dnes žiješ,
tak vzpomeň na mě, rád Tě mám,
ač ležím bezmocný, teď a tady,
a umírám...
Přečteno 525x
Tipy 11
Poslední tipující: Vlk v rouše, v.hercik, Kapka, Zasr. romantik, Ctěný pán
Komentáře (4)
Komentujících (4)