Růže s rakve spadlá
Našel jsem růži snad spadlou
s rakve nějakého velikána
v každém případě už zvadlou
bylo to takhle z rána.
Ležela před Národním divadlem
co nachází se v Praze
a na tom květu povadlém
začaly řádit saze.
Hleděl jsem na divadlo
a taky na růži
co mě to jen napadlo
to duši nevzpruží.
Představil jsem si rakev
v níž ležel velikán
jak pijavice na krev
sběhli se lidi ze všech stran.
Sešli se nebo sběhli
ač tuhá byla zima
a byli celí zkřehlí
však prý je pohřeb prima.
Jen chudák růže spadla
uvadl její květ
vypadla i z divadla
jo takový je svět.
Přečteno 242x
Tipy 9
Poslední tipující: Markéta Hl., Mbonita, Kapka, labuť, Zasr. romantik, kleopatra.sedma
Komentáře (1)
Komentujících (1)