...ráno další poprava...
Anotace: sme lidé ,,publikum" nebo bestie...?
Spoutali ho a kezdi dali,
zacílili,zamířili
a kulky prudce srdce draly
Tělo hladí zem...
skrápí krvý dnešní den
Publikum se bavý,tleská,
nadšeně kopou mělká města
a žádají kata o příděl...
Postavte ho ke zdi a střelte!
Postavte ho ke zdi a život mu berte!
Popravčí četo...POZOR!ZAMÍŘIT!ZACÍLYT!A PAL!
Tedˇ už to nejde vzít spátky
kulka letí dál a vyhlíží nedozírné dálky...
když náhle stojí tělo opodál
Tělo vlečou do díry a hlýnou zacpaly mu ústa
Kněz stojí nad hrobem
a v uších mu stále hvízdá...
Dnešní den je u konce...
Publikum je nadšeno...
A ráno? DALŠÍ POPRAVA...
Přečteno 347x
Tipy 4
Poslední tipující: Holis, René Vulkán, bejbyyyy
Komentáře (1)
Komentujících (1)