Anotace: Inspirováno Nikitkou...
:´o( co na to řéct? Sv*ňa jedna... ovšem, pravdu díš v tem, že dokod prý člověka něco bolí, je to známka, že žije... až se ráno probudíme, nic bolet nebude, tak jsme umřeli... hmm, tak já bych, kdyby mne nic nebolelo a žila jsem.
09.01.2009 15:57:00 | NikitaNikaT.