Dobrá zpráva
V černé břečce tonu,
světlo mě opustilo.
Slizká chapadla mne svírají,
mé ruce, nohy...
Je to již dávno.
Sto let se ptám.
"Člověče, jsi ještě živ?"
Odpověď - bublina na černé hladině.
Přilétl havran, oznámit mi.
"Už jen pár chvil zbývá".
Říkám mu "Děkuji ti",
přijde snad úleva.
Neboť, má duše již dlouho umírá.
Komentáře (0)