tohle má být rytmus života?
Anotace: ...a tak sem si zase jednou přečetl bulvár...a nestačil se divit...asi budu z toho šoku potřebovat doktora...tohle má být opravdu rytmus života?
NA TYTULNÍ STRANĚ...
Je to duševní choroba?
Dívat se ze světa na boha?
Ocitnout se znovu na dně,
podvádět veřejnost
a žádat lidi o potlesk...
Propadnout nebezpečné sektě
se svastikou na prsou?
Ryba strachy bez sebe!
Mluvila s mrtvýmy
o sexu,svatbě a neplodnosti:
šokující intimnosti
sexem se ženáčem...
A ted´ je veřejně potupena...
Přečteno 346x
Tipy 6
Poslední tipující: Sýkorka07, Holis, bejbyyyy, Mbonita, kikis
Komentáře (1)
Komentujících (1)