Miluji Tě
Anotace: Tohle je pro moji Verunku
Přátelé jsou od toho,
Aby ti říkali: „Jen do toho!“
Jsou ti věrně oddáni,
Jo, mají pro to velké nadání.
Řeknou Ti pravdu do očí,
Nic Ti prostě nezamlčí.
Tak to cítím i já k Tobě,
Jsme na tom stejně obě?
Prostě Tě mám nejvíc ráda,
A s tebou přežiju i tornáda.
Jsem a budu tu vždy pro Tebe,
Snesla bych ti i modré z nebe´.
Miluju Tě kotě moje
Komentáře (0)