Neotáčej se
Anotace: ...................
Vyzpívané tóny všech našich setkání
zapadané prachem času
co prásknul do saní.
Vyšumělý sekt z oslavy
pokrčená rána
hosté, co se nebaví.
Cesty končící v půli
slova na podrážkách bot
stáří mávající holí.
Šedavé úsvity v denním tisku
rozbolavělá ústa mlčením
tvůj dům a tvé sny z písku.
Nahota v lesku, co hasne pod očima
srdce vzrušené každý den
ale duši - té je zima.
Stopy, co mizí na chodníku
hladové a tiché
hledání bez milníků...
Přečteno 377x
Tipy 36
Poslední tipující: Churry, NikitaNikaT., fialová, Holis, janewe, Hesiona-Essylt, labuť, Vision of me, okapovaroura, miriaim, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)