Věneček
Anotace: Jurášku, chytej!
Na vodu dopadl
Po proudu nese se
By lásce otevřel
Srdce co chvěje se
Srdce prý z kamene
Milovat neumí
Ruce jsou znavené
Pohladí - kdopak ví
Rozmarýn pro úsměv
Bazalku pro smích
Meduňku pro radost
A každou z nich
Pohladím políbím
Maličko pošeptám
To co už dávno vím
Že ráda tě mám
Komentáře (12)
Komentujících (10)