Ajta krajta...díky, už je to opravené. O té druhé básni nevím...ale mrknu se na ni...
14.01.2009 08:12:00 | Willou
Zajímavé, jakou náhodou jsem objevil stejné téma hned v další básni (v kategorii lidí).
Tys to ale zkrátila. Jo, a eště jedna poznámka: voják se píše soldier.
09.01.2009 21:35:00 | J.U. Ray