Komedie
Anotace: Část našeho života.
Životní komedie jak ve filmu.
Komedie v omylu.
Jako život motýlu.
V padne ti do týlu.
Jak dřevo pod pilu.
Komedie pro vílu.
Ne tančí jak pískáš.
Težko si zvykáš.
Tak jí to ukaž.
Nebo se nesnaž.
Je to vše komedie.
Filmová parodie.
Životní melodie.
Hraje a hrát bude.
Přečteno 362x
Tipy 8
Poslední tipující: J.U. Ray, Zasr. romantik, Wild Cat, brooklyn, WAYWARD, Psavec, Mbonita
Komentáře (3)
Komentujících (3)